Wat doen we

Of het nu gaat om het ontwerpen van een compleet nieuwe huisstijl, het vervaardigen van middelen die aansluiten op een bestaande huisstijl of online communicatie: wij kunnen u op elk vlak van dienst zijn.

Huisstijl, identiteit en grafisch ontwerp

Een compleet nieuwe huisstijl? Of het doorvoeren van aanpassingen in een bestaande huisstijl? Het ontwerpen van een reeks flyers, een brochure, boek of een jaarverslag? We kunnen u op elk vlak van dienst zijn. Wij visualiseren uw identiteit en boodschap. Opdrachten waar we nee tegen moesten zeggen hebben we eigenlijk nog nooit gehad. Van concept tot de uitvoering van de vervaardigde middelen: wij kunnen u met alles van dienst zijn.

Websites en online applicaties

Wij vinden dat webdesign iets anders is dan het veranderen van een logo in een Wordpress-template. Uw website moet net zo uniek zijn als uw organisatie en moet naadloos aansluiten bij de uitstraling van uw merk of product. Maar daar houdt het niet op. Doordacht interactie-ontwerp laat uw bezoekers overzichtelijk navigeren en het beoogde doel bereiken waarvoor men uw website bezocht. Het CMS (de achterkant van uw site waarmee u pagina's, teksten en foto's bewerkt) wordt op maat gemaakt en is net zo overzichtelijk en flexibel als uw site zelf.

Een website is natuurlijk nooit 'klaar'. Wij begeleiden u graag met content creatie (tekst, beeld of video), het opmaken en versturen van digitale nieuwsbrieven, zoekmachine-optimalisatie (SEO) en online promotie d.m.v. Google Adwords, Facebook- en remarketing-campagnes.

Ervaar hoe we voor u een doordacht ontwerp voor een site kunnen maken of op een andere manier kunnen ondersteunen bij andere vragen.

Copywriting

Als u zelf niet goed weet hoe u uw informatie op een pakkende manier op papier moet krijgen, kunnen wij dat voor u doen. Wij zijn in staat om de boodschap die u wilt overbrengen op een juiste en heldere manier te verwoorden voor uw doelgroep.

vorige pagina